woensdag 4 augustus 2010

9 mei

Met excuses voor de vertraging, bij deze alsnog een verslag van de races van 9 mei.

Op zondag 9 mei was het dus de eerste echte race voor Paul. Ondanks dat het moederdag was, waren er toch weer behoorlijk wat fans op de been!

De vrije training verliep niet helemaal volgens plan. Na 1 ronde kwam Paul weer naar binnen. De nieuwe spoorverbreders op de voorwielen zorgden voor heftige vibraties en moesten worden gedemonteerd. Echter nam dit het restant van de 20 minuten die er voor de vrije training stonden in beslag.

Kwalificatie ging aardig, ondanks dat Paul veel moeite had om een gat te vinden / creƫren voor zichzelf. Van de 15 auto's een 12de startplek voor de eerste race verdient, het kan erger ;-)

Na een goede start was Paul al vrij snel wat plaatsen geklommen en kwam hij in een leuk gevecht terecht met Erik Buter in auto nummer 932. Na wat foutjes in de tweede helft van de race eindigde hij uiteindelijk weer op de 12de plek.

Voor de tweede race dus weer van start vanaf de 12de startplek. Ook nu weer een goede start. Alleen heeft hij ook weer in de tweede helft van de race moeite om het tempo vast te houden, terwijl de snellere klassen door het veld naar voren rijden. Uiteindelijk finisht hij op de negende plaats.

Geen opmerkingen: